Brnabićeva: Uvažavamo kritike na predložene izmene Ustava

Premijeka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se ozbiljno shvataju sve kritike i sugestije na predložene izmene Ustava Srbije u oblasti pravosuđa.

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

16:20

Brnabićeva: Uvažavamo kritike na predložene izmene Ustava
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

"Važno je da na kraju dođemo do toga da imamo potpuno odgovorno sudstvo, koji radi potpuno transparetno", rekla je Brnabić na pitanje novinara kako komentriše kritike stručne javnosti na predložena rešenja za izmenu Ustava koje je predložilo Ministarstvo pravde.

Ona je rekla da se sve kritike i sugestije uzimaju ozbiljno i da za to služi još jedan krug javne rasprave.

"Stalo nam je da dođemo do najboljeg mogućeg predloga izmena Ustava, koji će ići Venecijanskoj komisjii. Onda je na njima da nam daju dodatne preporuke i ima još vremena do konačnog nacrta", rekla je Brnabić.

Ona je rekla da će biti prisutna na okruglom stolu na javnoj raspravi u Beogradu, da bi dala značaj toj temi i da bi lično čula sugestije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: