DS: Krivična prijava protiv Siniše Malog zbog Studija B

DS podnela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje gradskog javnog servisa Studija B.

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

14:03

Default images

Šef "antikorupcijskog tima" Demokratske stranke Filip Isailović tvrdi da je Mali mesec dana pre javne prodaje, koja je bila zakazana za avgust 2015. godine, "za šta je znao ili je morao da zna", doneo odluku da se iz budžetske rezerve grada prenesu sredstva u vrednosti od 60 miliona dinara na račun Studija B.

Kako kaže, "razlika između tog iznosa i kupoprodajne cene od četiri miliona dinara nedovoljna je za samu vrednost opreme, a kamoli vrednost brenda Studija B koji vredi mnogostruko više".

Isailović je dodao da je pitanje da li su "privatni vlasnici sadašnjeg Studija B, koji su bili jedini ponudjači na javnoj prodaji, bili u dosluhu sa gradskim čelnicima, budući da su jedini pronašli ekonomski interes da ponude iznos kupoprodajne cene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: