Sudar vozila na londonskom aerodromu, preminuo radnik

Jedna osoba je umrla u incidentu koji se dogodio danas na londonskom aerodromu Hitrou, kada su se na pisti sudarila dva vozila.

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.02.2018.

13:03

Sudar vozila na londonskom aerodromu, preminuo radnik
Ilustracija: Getty Images

Londonska policija potvrdila je da je u bolnici preminuo 40.godišnji radnik sa aerodroma, koji je u bolnicu prebačen nakon sudara vozila blizu Terminala 5, prenosi britanski "San".

Ambulantna služba saopštila je da je taj muškarac imao srčani zastoj nakon sudara i da lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Drugi aerodromski radnik prebačen je u bolnicu sa povredom ramena.

Portparol Skotland Jarda rekao je da je ta služba primila poziv sa aerodroma oko 6 sati ujutru u kome je navedeno da je došlo do sudara dva vozila na aerodromskoj pisti.

Ranije danas londonski aerodrom Hitrou saopštio je da se desio "ozbiljan incident" sa dva vozila na samoj pisti. Mnogi putnici rekli su da su više od jednog sata bili "zarobljeni u avionima" koji su trebali da polete, a da su mnogi izlazi bili zatvoreni.

Jedan od svedoka rekao je i da je izlaz bio okružen velikim brojem vozila aerodromskih službi, kao i da su bila prisutna i dva vatrogasna vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: