Jordanski kralj: Idem u Moskvu da vidim svog brata Putina

Jordanski kralj Abdulah Drugi stiže u posetu Moskvi, a s Vladimirom Putinom razgovaraće o stabilizaciji situacije u južnoj Siriji.

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2018.

07:00

Jordanski kralj: Idem u Moskvu da vidim svog brata Putina
Getty images

"Idem u Moskvu da vidim svog brata, predsednika Putina, kao njegov prijatelj i prijatelj Rusije", rekao je kralj Jordana za Tass uoči posete.

Kako je naveo, tema razgovora biće neka bilateralna pitanja, ali i glavni izazovi s kojima se svet suočava, a posebno prošlogodišnje aktivnosti Rusije i Jordana u južnoj Siriji "kao veoma dobra priča".

Jordanski kralj je, u kontekstu stabilizacije situacije u Siriji, istakao pitanje ustava i izbora.

"Mi smo mali glas, ali s Rusijom smo imali veoma dobrih 12 meseci saradnje i jedva čekamo da razgovaramo o tome kako da agresivno, ali na pozitivan način, delujemo u narednih 12 meseci", zaključio je kralj Abdulah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: