Otkud "uredno postavljena" klozetska šolja pored puta?

Na izlazu iz Prokuplja, ka selu Bumburek, pažnju privlači klozetska šolja, koja je uredno postavljena kraj asfalta, piše prokupljanadlanu.rs.

Izvor: B92

Utorak, 13.02.2018.

20:23

Otkud
prokupljenadlanu.rs

Bez znakova oštećenja, ona je bukvalno ukopana u zemlju, pa onaj ko je ostavio nije ni slutio da će postati bukvalno atrakcija.

Njen položaj u šali različito tumače prolaznici.

“Mene je podsetila na nesavestan odnos prema okruženju, ali je moj komšija kada je video prokomentarisao da bi bilo dobro da se postave pravi pokretni toaleti prema njivama”, kaže jedan stanovnik takozvane Rangine male, iz koje se putem dolazi do klozetske šolje.

I slede i ostali komentari, da je u stvari ona umetnička kontrast prirodi koja je okružuje, spas za trenutak kada zagusti, a mnogi kažu da bi moglo da se barem postavi najlonska zavesa oko, pa da kada zatreba ova klozetska šolja ima i stvarnu svrhu.

Već duže vreme je tu, a očito da niko nema nameru da je ukloni...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: