SNS: Naši aktivisti napadnuti na Novom Beogradu

Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su na Novom Beogradu napadnuti njihovi aktivisti.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 04.02.2018.

18:08

SNS: Naši aktivisti napadnuti na Novom Beogradu

Kako navode, aktivistima SNS upućene su pretnje smrću, a zaplenjen im je i propagandni materijal.

"Ovakva politika mržnje i zastrašivanja je odlika raznih Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića i drugih tajkuna, koji strahom žele da vladaju, a osim mržnje prema Aleksandru Vučiću nemaju šta da ponude građanima", navedeno je u saopštenju.

Beogradski naprednjaci pozvali su nadležne državne organe da počinioce uhapse.

Osim toga, oni su naveli da “neće stati stati i odustati od borbe za moderan, uređen i razvijen Beograd“.

Podsećamo, pre nešto više od sat vremena Pokret slobodnih građana saopštio je da su aktivisti Srpske napredne stranke napali članove omladine tog pokreta kod Kalenić pijace na Vračaru.

Oni navode da su im uz pretnje, uvrede i silu sa njihovog štanda oteti potpisi i podaci građana koji su davali podršku toj listi.

Kako je PSG saopštio, nasilnici su predizborni materijal pocepali i bacilli u kante za smeće, a policija je posle trećeg poziva izašla na lice mesta i protiv napadača biće podnete krivične prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: