"Brnabićevoj će na džentlmenski način biti rečeno..."

Sekretar Instituta za bezbednosne studije na Fakultetu bezbednosti Darko Trifunović kaže da će premijerka Srbije Ana Brnabić dobiti poruku od Bilderberg grupe.

Izvor: Prva

Sreda, 31.01.2018.

19:02

On je istakao da ta grupa okuplja jako uticajne ljude, koji su predvorje “nečeg šireg i jačeg, tink tenkova koji odlučuju“.

“Ta grupa je napravljena da bi se napravio otklon prema Americi, Evropi i Rusiji“, navodi Trifunović.

On dodaje i da je premijerka Srbije dobila poziv da bi joj bila preneta jedna poruka.

“Biće joj na jedan džentlmenski način rečeno da ako se nastavi sa ovako agresivnom politikom koju Rusija vodi prema Evropi, a koristi Srbiju kao proksi server i ako se nastavi sa ovakvim hibridnim ratom koji vlada u Srbiji, a u kojoj se izvrće realnost, gde se za sve živo optužuju drugi, ta grupa je je i te kako uticajna da se spreči ruski interes na ovim prostorima“, navodi Trifunović.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: