Sahrana Ivanovića u četvrtak u Beogradu

Oliver Ivanović će biti sahranjen u četvrtak u 12.30 časova na Novom groblju u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 16.01.2018.

13:32

Sahrana Ivanovića u četvrtak u Beogradu
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Telo Olivera Ivanovića biće izloženo do srede u 11.00 u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici.

Tanjug javlja da su "vidno potreseni i uplakani ljudi" pristizali u prostorije SDP da izjave saučešće i odaju poslednju počast Ivanoviću.

U centru grada ni iz jednog kafića ne čuje se muzika, ističe Tanjug.

Kako je ranije najavljeno, očekuje se da u sredu povorka građana, nakon opela, isprati Olivera Ivanovića do izlaza iz Kosovske Mitrovice. Ivanovićevo telo biće prevezeno u Beograd gde će u četvrtak u 12.30 biti sahranjen na Novom groblju.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: