Tri pljačkaša iz Rica izvedena pred sud

Trojica osumnjičenih za spektakularnu pljačku u pariskom hotelu Ric optužena su i određen im je pritvor, dok se za još dvojicom traga, naveo je izvor iz suda.

Izvor: Beta/AFP

Subota, 13.01.2018.

20:34

Tri pljačkaša iz Rica izvedena pred sud
Foto: Thinkstock

Njih trojica su se našli zarobljeni u slavnoj zgradi na trgu Vandom, u centru Pariza, bez mogućnosti da iznesu svoj plen u satovima i nakitu, procenjen na više od četiri miliona evra.

Posle 48 sati istražnog pritvora oni su optuženi za krađu pod pretnjom oružjem kao deo bande.

Maskirani pljačkaši su u hotel ušli u popodnevnim časovima u sredu, s pištoljima i sekirama, razbili zaštitna stakla i uzeli nakit i luksuzne satove.

Kad je trebalo da pobegnu, naišli su na blokirana vrata. Trojica su tu uhapšena dok su druga dvojica uspela da pobegnu motorom i kolima. Na licu mesta je nađena torba s plenom.

Tri osumnjičena pljačkaša su "dobro poznata policiji zbog pljački, nasilja i otmica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: