Beli DJB: Fala na pozivu, nisam zainteresovan

Posle Inicijative “Ne davimo Beograd“ i Ljubiša Preletačević Beli je odbio razgovore o saradnji sa pokretom Dosta je bilo.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

20:52

Beli DJB: Fala na pozivu, nisam zainteresovan
B92

Kako je Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, napisao na Fejsbuku, “nije zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji“.

“Evo i javno. Fala na pozivu stvarno, ali nisam zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji. Želim svima sve najbolje, pa da se dogovoru kako treba. Ave!“, napisao je Beli.

Da podsetimo, pokret Dosta je bilo pozvao je predstavnike Inicijative “Ne davimo Beograd“, pokreta Dveri i Ljubišu Preletačevića Belog na razgovor o saradnji.

Incijativa “Ne davimo Beograd“ zahvalila se na pozivu, ali navela da “građani i građanke zaslužuju mogućnost izbora drugačijih gradskih politika“.

“Građani i građanke zaslužuju da podrže listu koja na izbore izlazi prvi put, sa programom u čijoj su izradi i sami učestvovali. Nastavljamo saradnju na kontroli izbornih uslova. Na lokalne izbore izlazimo samostalno“, naveli su predstavnici Inicijative na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: