Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja

Ministar bez portfelja Nenad Popović naveo je da će sav novac od presude protiv KRIK-a uplatiti u humanitarne svrhe za potrebe dece bez roditelja.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

15:57

Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja
Foto: Tanjug

Popović je posetio kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, gde je novinarima rekao da je siguran da će sud presuditi u njegovu korist.

Na pitanje novinara zašto se u tužbi protiv KRIK-a ne pominje to što je ta istraživačka mreža navela da ministar bez portfelja ima fime u svom vlasništvu u ofšor zonama, Popović je ponovio da su sve njegove kompanije registrovane u Evropi i Rusiji, te da ne želi da se meša u sudski postupak.

"Ostavimo to sudu... Sve o KRIKU sam već rekao", kazao je Popović.

KRIK je, naime, objavio tekst o "Rajskim papirima", gde se navodi da Popović poseduje kompanije u ofšor zonama.

Ministar je te navode demantovao, a potom i tužio tu istraživačku mrežu zbog, kako je navedeno, objavljivanja lažnih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: