Sunce u skoro celoj Srbiji, do 10 stepeni

U većem delu Srbije će biti pretežno sunčano, samo na istoku i jugoistoku će ujutru biti umereno do potpuno oblačno sa slabom kišom, na planinama sa snegom.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

01:00

Sunce u skoro celoj Srbiji, do 10 stepeni
Getty Images

Kasnije posle podne očekuje se naoblačenje sa kišom prvo na severozapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima. Na planinama će padati slab sneg, a tokom noći kratkotrajan sneg moguć je i u nižim predelima.

Jutarnja temperatura biće od nule do četiri, najviša dnevna od šest do deset stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, a u večernjim satima sa kišom. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko deset stepeni.

U četvrtak će biti umereno oblačno. Do kraja nedelje će biti kratkotrajne magle u jutarnjim satima, a tokom dana pretežno sunčano, izuzev u petak kada je na severu moguća kratkotrajna kiša i temperature iznad prosečnih vrednosti.

Početkom naredne sedmice će biti umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, ponegde sa kišom

Biometeorološke prilike biće nepovoljne za većinu hroničnih bolesnika. Kod osetljivih osoba moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nesanice i promenljivog raspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: