Pernar se gurao sa policijom, završio na zemlji VIDEO

Poslanik Živog zida u hrvatskom Saboru Ivan Pernar izveštavao je uživo pratioce na Fejsbuku o potpupku iseljenja jedne porodice iz njihovog doma u Zagrebu.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2017.

18:50

Pernar se gurao sa policijom, završio na zemlji VIDEO
screenshot

U pokušaju da priđe domu porodice Gračanin sprečila ga je policija, a nakon nekoliko minuta guranja sa pripadnicima policije, Pernar je završio na zemlji.

“Uživo iz Črnomeljskog puta, gde se iseljava porodica Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke“, napisao je Pernar i emitovao video-snimak.

Međutim, kada policija nije dozvolila da priđe kući, Pernar se sa njima posvađao.

“Žele da isele porodicu koja nije mogla da vrati kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Iseljenje je zakazano u deset sati“, rekao je Pernar u uvodu.

“Pitanje je - je li moguće da policija može da blokira put i da uhapsi saborskog zastupnika“, dodao je.

Onda je pokušao da prođe, ali policija nije dozvolila.

“Neka celi svet vidi. Neka cela Hrvatska vidi šta se ovde događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a“, vikao je Pernar.

“Pogledajte represiju na saborskog zastupnika, pogledajte ovo što se događa. Pogledajte kako izgleda fašizacija društva pod Andrejom Plenkovićem“, rekao je Pernar.

Na drugom snimku, onome koji je emitovao Živi zid, vidi se kako su policajci sprečili Pernara da prođe prema kući, te je on završio na zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: