MUP u Nišu zaplenio preko tri kilograma narkotika

Pripadnici MUP u Nišu zaplenili su više od tri kilograma narkotika i 650 komada tableta MDMA i uhapsili A.M. iz Niša.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2017.

10:53

MUP u Nišu zaplenio preko tri kilograma narkotika
Foto: MUP

A.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Policija je, prilikom pretresa porodične kuće i pomoćnog objekta osumnjičenog, pronašla devet paketa marihuane težine tri kilograma i 188 grama, šest paketa u koje su spakovane tablete MDMA, dva paketa sa 174 grama amfetamina, 432 grama smese za uvećanje mase opojnih droga, spakovane u dva paketa i vagicu za precizno merenje.

Sumnja se da je oduzeta droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom A.M. (39) je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: