Vukadinović dao u policiji izjavu zbog "miš incidenta"

Poslanik kluba "Nova Srbija - Za spas Srbije" Đorđe Vukadinović kaže da je dao u policiji izjavu zbog incidenta sa kompjuterskim "mišem" u Skupštini Srbije.

Izvor: Beta

Četvrtak, 30.11.2017.

14:58

Vukadinović dao u policiji izjavu zbog
Foto: Medija centar

Kako navodi, smatra da je predsednik Dveri Boško Obradović napravio incident, ali da je to moglo da se reši skupštinskim Poslovnikom.

Vukadinović je dodao da je policiji rekao da taj incident ne izlazi iz parlamentarne prakse, "možda malo radikalnije", ali da su se dešavali i drastičniji primeri koji nikada nisu izlazili iz okvira Skupštine Srbije.

On je kazao da je policiji rekao da ne može da proceni da li je incident "i sa jedne i sa druge strane bio spontana reakcija ili planska provokacija".

Vukadinović je novinarima u Skupštini rekao da je Obradović napravio grešku i ogrešio se i o parlament i o opozicione napore "učinivši od Aleksandra Martinovića žrtvu", a da mu podnošenjem tužbe i uključivanjem policije i tužilaštva, Srpska napredna stranka na neki način vraća uslugu praveći žrtvu od njega.

On je dodao da je Obradović svojim postupkom na izvestan način abolirao većinu iz SNS "za ono što rade i za mobing prema opozicionim poslanicima".

"Taj ping-pong između vlasti i Dveri mislim da je štetan, jer se bavimo time, a naša konstruktivna kritika predloga u parlamentu je ostala bez ođeka", rekao je Vukadinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: