Popović: Još nisam tužio KRIK, ali sigurno hoću

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije Nenad Popović izjavio je da još nije podneo tužbu protiv Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

Izvor: Beta

Utorak, 21.11.2017.

22:31

Popović: Još nisam tužio KRIK, ali sigurno hoću
Foto: Tanjug

Međutim, dodao je da će to sigurno učiniti zbog navoda koje je ta redakcija objavila o njegovoj imovini u okviru projekta "Rajski papiri".

Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, ministar je ponovio da su sve njegove kompanije registrovane u Evropi i Rusiji, uključujući i Kipar koji je kako je naveo, član EU.

"Dajem reč da ću tužiti KRIK ovih dana jer njihovi novinari objavljuju neistine. Prva laž je da imam kompanije na 'rajskim ostrvima', druga je da sam hteo da ih imam ali da mi to nisu dozvolili zbog mog posla u Rusiji", rekao je Popović.

On je dodao da se sve transakcije njegovih firmi, bez obzira da li se obavljaju na Kipru, u Holandiji ili Lukesnburgu, vrše isključivo po zakonima EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: