Anastasija ne odustaje, pomozimo joj u borbi za život

Anastasija Gavrilović (21) usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda posećivala je lekare. U maju joj je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

13:41

Anastasija ne odustaje, pomozimo joj u borbi za život
Screenshot/Budihuman.rs

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene i potrebna joj je novčana pomoć.

Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak su dodatne analize toka bolesti, transplantacija koštane srži i nastavak lečenja u inostranstvu, kao i šansa za Anastasijinu dalju borbu za život i pobedu nad ovom teškom bolesti.

Pomozimo Anastasiji! Upišimo 396 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: