Mostarac podržao klanje pasa; Levijatan: Uživaj u "slavi"

Video-snimak na kojem Mostarac Roman Jurišić veliča klanje pasa izazvao je bes javnosti u regionu.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 02.11.2017.

12:58

Mostarac podržao klanje pasa; Levijatan: Uživaj u
Foto: Thinkstock

Stranica na Fejsbuku za zaštitu i spasavanje ugroženih životinja "Levijatan" objavila je snimak na kojem Jurišić kritikuje spasioce pasa, govoreći da su "peksina đubrad koja glumi prozapadnjake proevropljane”.

“Videli na TV-u da je kuco u modi, pa hoće i Bošnjo da bude u modi", napisao je Jurišić i dodao:

“Meni je jako žao, ali vam moram saopštiti da ste jedni primitivni glupi balkanski imbecili i da mi se povraća od vas”, rekao je on.

Pokret “Levijatan” je objavio snimak i uz njega napisao “da će izaći u susret muškarcu koji traži popularnost na ovaj način”.

“Upravo si uvredio celu bivšu Jugoslaviju, a i prevešćemo ovo. Uživaj u slavi. Naš subjektivni utisak je da ćeš ipak uskoro snimiti još jedan klip, dijametralno suprotan ovom. Ali, to je samo prezumpcija”, navodi se na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: