Zaobiđite centar BG u četvrtak, zatvoriće ulice zbog marša

Saobraćaj u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva biće obustavljen u četvrtak od 9-14h zbog manifestacije kojom će biti obeležen Dan oslobođenja Beograda.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

19:42

Zaobiđite centar BG u četvrtak, zatvoriće ulice zbog marša
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Biće izmenjene i trase na pojedinim linijama gradskog prevoza, saopštio je Beoinfo.

U 9.45 h, u Starom dvoru (Dragoslava Jovanovića 2), povodom obeležavanja 73. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević primiće predstavnike Subnora Beograda.

Program obeležavanja oslobođenja Beograda nastaviće se izvođenjem Memorijalnog marša pod nazivom „Korakom slobode“, saopšteno je iz gradske uprave.

Zbog zatvaranja ulica autobusi 21A, 22A i 29A saobraćati trasom: Studentski trg–Vase Čarapića–Trg republike-Makedonska–Dečanska–Trg Nikole Pašića–Bulevar kralja Aleksandra–Beogradska–Njegoševa–Kursulina–Makenzijeva i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 24 saobraćaće, u oba smera trasom: Trg republike–Makedonska–Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra (Beogradska–Kralja Milutina u suprotnom smeru) i dalje redovnim trasama. Autobusi 26, 37 i 44 saobraćaće u oba smera trasom: Trg republike-Makedonska–Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linije 37 i 44, u smeru ka periferiji, koristiće stajalište "Trg republike" sa linijama 24 i 26. Autobusi sa linije 27, u smeru ka Trgu republike, saobraćaće trasom: Bulevar kralja Aleksandra–Dečanska–Makedonska–Trg republike. Autobusi sa linije 31 u oba smera trasom: Studentski trg–Trg republike -Makedonska-Dečanska–Bulevar kralja Aleksandra–Kneza Miloša–Nemanjina–Slavija i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linija 21A, 22A i 29A će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište "Makenzijeva 1" u smeru ka Trgu republike u Kursulinoj ulici ispred broja 14.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: