Brnabićeva o Vulinu: Najiskrenije, sve mi je jedno

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da joj je svejedno ukoliko slučaj porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan nanosi štetu Vladi Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2017.

16:11

Brnabićeva o Vulinu: Najiskrenije, sve mi je jedno
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Kako prenosi N1, ona je rekla da “ne zna šta sve može da nanese štetu Vladi“.

“Čujem i osnovane i neosnovane optužbe, sve može da nanese štetu Vladi, ali se ne obazirem na to. Dok god imamo rezultat, sve mi je jedno, najiskrenije, neka nanosi štetu Vladi, na kraju krajeva, građani će odlučiti da li smo imali rezultat ili ne“, rekla je Brnabićeva.

Predsednica Vlade Srbije dodala je da je "potpuno besmisleno" da se na svakom događaju kom ona prisustvuje ponovo govori o tom slučaju i ponovila svoj poziv institucijama da slučaj Vulinovog stana ponovo otvore i istraže, i da će "svako odgovarati za ono što ne može da dokaže".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: