Skupština nastavila rad, prvo pitanja pa amandamni

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu, a na početku rada poslanici koriste pravo da postavljaju pitanje i traže obaveštenja.

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.10.2017.

07:01

Skupština nastavila rad, prvo pitanja pa amandamni
Tanjug, arhiva

Posle toga skupština bi trebalo da počne raspravu o amandmanima na izmene i dopune Zakona o državnim službenicima koje po navodima podnosioca izmena Vlade Srbije obezbeđuju jednake uslove za napredovanja i obuku svih zaposlenih u državnim službama.

Na taj predlog izmena podneta su 62 amandmana, od kojih je razmotreno sedam.

Zatim bi trebalo da se raspravlja i o sedam amandmana podnetih na izmene Zakona o informacionoj bezbednosti i o 56 amandmana podnetih na Predlog zakona o elektronskom dokumentu elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju.

Poslanici su u ponedeljak razmotrili amandmane na Predlog zakona o osnivanju Nacionalne akademije za javnu upravu koji predvidja usavršavanje službenika. ;

Sednica parlamenta počela je u utorak, 3. oktobra i odvija se uz dosta poteškoća, opomene, polemiku mimo dnevnog reda, međusobne optužbe i isključivanje poslanika sa sednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: