Ceo Zrenjanin bez vode

Zbog havarije većeg obima na magistralnom vodu vodovodne mreže na izvorištu, odakle se Zrenjanin snabdeva vodom došlo je do prekida vodosnabdevanja.

Izvor: B92

Nedelja, 08.10.2017.

11:38

Ceo Zrenjanin bez vode
Foto: Thinkstock

Ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" izašle su na teren i sanacija je u toku.

Kako navode, stvoreni su uslovi da se ponovo obezbedi vodosnabdevanje grada, voda je upravo puštena u sistem, ali sa smanjenim pritiskom, ali postoji mogućnost da na višim spratovima i obodnim delovima grada dođe do prekida vodosnabdevanja.

"Kod kvarova na cevima magistralnog voda velikog prečnika, kao što je trenutno slučaj, treško je predvideti tačno vreme otklanjanja kvara, pa ćemo javnost redovno, putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća, obaveštavati o novim informacijama sa terena", saopšteno je iz tog preduzeća.

Zbog kvara, u Zrenjaninu je i prethodnog vikenda bilo problema u vodosnabdevanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: