Palma: Zašto SNS uzima naše ljude? Ne razumem...

Lider JS Dragan Marković Palma izjavio je da ne razume zašto SNS uzima odbornike od njegove partije u pojedinim lokalnim samoupravama.

Izvor: Beta

Subota, 07.10.2017.

19:52

Palma: Zašto SNS uzima naše ljude? Ne razumem...
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ

"A ja nikada nisam uzeo ni jednog čoveka iz Srpske napredne stranke i ne razumem zašto to rade. Evo, sad ih pitam preko vaše televizije zašto to rade. Ne razumem. Ne verujem da to rade da bi oslabili moju poziciju, poziciju JS. JS nije uzela ni jednog odbornika, iako imamo ponude u svim gradovima", rekao je Marković za Televiziju Vojvodine.

Prema njegovim rečima, odbornici iz drugih partija koje su na vlasti su veoma nezadovoljni.

"I oni se stide da dočekaju kraj mandata, kako to da kažu svojim komšijama da nije ralizovano ono što je obećano u izbornoj kampanji. Ali, mene drugi odbornici ne interesuju, samo odbornici Jedinstvene Srbije, naše koalicije, koji su izašli na izbore. I ne želim vlast da uzimam tudje odbornike, da od manjine pravim većinu", kazao je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: