Petoro povređeno na Obrenovačkom putu

Oko 23:43 časova na Obrenovačkom putu, lakše su povređena četiri muškarca, starosti od 22 do 31 godine, i jedna žena stara 20 godina.

Izvor: Tanjug

Subota, 07.10.2017.

08:00

Petoro povređeno na Obrenovačkom putu
Foto: Tanjug

Jedan muškarac je odbio prevoz u urgentni centar.

U ulici Mihaila Bulgakova, nešto posle 19:30 sati, povređen je muškarac starosti oko 33 godine, koji je potom prevezen u urgentni centar i tinejdžerka starosti oko 13 godina, koja je prevezena u Univerzitetsku dečju kliniku "Tiršovu", saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 20:00 sati, došlo je do saobraćajne nezgode na Novom novosadskom autoputu, prilikom čega je tinejdžer starosti oko 16 godina lakše povređen i prevezen u urgentni centar.

Dva muškarca starosti 47 i 38 godina lakše su povređeni u ulici Kneza Miloša oko 23:13 časova, ali su obojica odbili prevoz i izdat im je uput.

Na uglu ulica Kirovljeve i Lješke oko 3:20 časova, povređen je muškarac starosti oko 22 godine, koji je sa bolovima u vratu prevezen u urgentni centar.

U 3:29 sati muškarac starosti oko 30 godina lakše je povređen u Travničkoj ulici, ali je odbio prevoz.

Tokom noći, Hitna pomoć najviše poziva je dobila od asmatičara i osoba sa malignitetima.

Bilo je dosta osoba u alkoholisanom stanju i dosta tuča.

Zabeležene su 124 intervencije, od kojih 32 na javnom mestu.

Juče je zabeleženo 128 intervencija, od kojih 36 na javnom mestu, sa pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: