Vučić čestitao Merkelovoj: Veliki se poznaju po delima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke kancelarki Savezne Republike Nemačke Angeli Merkel na izbornoj pobedi.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.09.2017.

19:30

Vučić čestitao Merkelovoj: Veliki se poznaju po delima
Foto: Tanjug

"Dozvolite mi da Vas uverim da će Srbija ostati pravi partner i saveznik Nemačke u nastojanjima da očuva principe demokratije, kao i stabilnost i bezbednost svih gradjana starog kontinenta", ističe se u čestitki predsednika Vučića.

Vučić je napomenuo da je Merkelova još jednom pokazala čeličnu odlučnost da vodi svoju zemlju i gradjane na putu ka boljoj i svetlijoj budućnosti.

"Veliki lideri poznaju se po svojim delima, koja su rezultat marljivosti, odanosti i posvećenosti poslu kojim se bave. Podržani od strane onih koji su im odani i u teškim trenucima, postaju jači i još odlučniji da osvoje bitku za napredak i prosperitet", navodi se u Vučićevoj čestitki Mekrelovoj.

AfD se našla iza Hrišćansko-demokratske unije nemačke kancelarke Angele Merkel, koja je osvojila 32,5 - 33,5 odsto glasova i Socijaldemokratske stranke Martina Šulca, koja je osvojila 20 do 21 odsto glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: