"Stanković da utvrdi kad je žrtva ubijena i kojim oružjem"

Uvođenje uglednog patologa Zorana Stankovića u slučaj “Marjanović” bi trebalo tužilaštvu da donese prave rezultate i dokaze.

Izvor: B92, Prva

Subota, 23.09.2017.

18:51

MUP

To je gostujući u Vestima Prve TV rekao novinar Darko Jevtić.

“To superveštačenje bi trebalo da pokaže, na osnovu novih dokaza koji su se pojavili u međuvremenu, kada se tačno dogodilo ubistvo, pošto postoje kontradiktorne informacije u medijima. Takođe bi trebalo da se utvrdi na koji način je izvršeno ubistvo, kao i kojim oružjem, jer ono nije pronađeno”, navodi Jevtić.

Prema njegovim rečima, Stanković je angažovan kao vrhunski stručnjak i verovatno najbolji patolog na ovim prostorima.

“Dato je njemu kako bi se našli pravi rezultati i dokazi, da bi tužilaštvo moglo dalje da postupa”, dodaje Jevtić.

U medijima su se pojavljivale i spekulacije da je postojao “još jedan muškarac u životu ubijene pevačice”.

“Ta informacije je do medija došla od njenog svekra, koji je ranije govorio drugačije. Ta informacija nije tačna, policija je uradila listing telefona ubijene i nije pronašla ni najmanji tragi li sumnju. Sigurno bi neki trag ili poruka ostali. Sve je istraženo da bi se isključila opcija “nekog trećeg” i nije nađen niko. Možda je to deo strategije porodice, za koju znamo da se čudno ponašla, ali to ne mora da znači da je ubica žrtvin muž”, istakao je Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: