Drašković: Žalostan tok sastanka

Izvor: B92

Subota, 17.01.2004.

15:59

Default images

Predsednik SPO Vuk Drašković potvrdio je u subotu da je lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica u petak uveče na početku sastanka demokratskog bloka "podelio jedan papir" u kojem su bila pomenuta samo dva personalna rešenja za novu vladu i to "premijera i gospodina Labusa, kao jedinog potpredsednika". "To mi ne bismo mogli da podržimo kada je u pitanju taj jedini potpredsednik", ali, kako je Drašković rekao, izjašnjavanja o tom predlogu nije bilo.

Drašković je za Radio Beograd rekao da je na sastanku lidera četiri stranke demokratskog bloka bio iznet i program vlade, ali da je, "posle žalosnog toka sastanka, sam Koštunica zamolio da se papir vrati, kao da nije ni podeljen". "Mogu da kažem, što se tiče programa da je 98 odsto u tom programu ono što je prihvatljivo za SPO i NS, ali na žalost i to je sada povučeno i na nuli smo", rekao je Drašković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: