Srpski radnici povređeni u nesreći u Rumuniji

Radnici zrenjaninske fabrike Drakslmajer doživeli su u ponedeljak saobraćajnu nezgodu u autobusu koji je njih tridesetak prevozio u Rumuniju, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 12.09.2017.

18:41

Srpski radnici povređeni u nesreći u Rumuniji
Foto: Thinkstock

Ove informacije su nam potvrdili i u toj kompaniji, u Zrenjaninu, gde kažu da su svi radnici dobro, a da su tri njihove koleginice zadržane u bolnici u Rumuniji.

"Većina naših kolega koje su bile u autobusu, a koji je učestvovao u saobraćajnom udesu, u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji, dobrog je zdravstvenog stanja i pušteni su iz bolnice. Trenutno su smešteni u hotelima u Satu Mare, dok su tri koleginice zadržane na bolničkom lečenju, radi daljeg pružanja medicinske nege", kažu za B92 u kompaniji Drakslmajer.

Porodice povređenih su obaveštene o tome šta se dogodilo i predstavnici kompanije kažu da su u kontaktu sa njima.

"Predstavnici kompanije sinoć su posetili kolege u bolnici, u Satu Mare, kako bi im pružili potrebnu podršku", kažu u kompaniji.

Uzrok udesa još nije poznat, rumunska policija obavila je uviđaj, a u kompaniji tvrde da je njihov vozač poštovao saobraćajne propise, praksu obaveznih pauza i odmora, a tvrde i da je autobus bio tehnički ispravan.

Grupa zaposlenih krenula je bila u pogon kompanije Drakslmajer, u Satu Mare, u Rumuniji, u okviru programa razmene znanja i iskustava, koji je kompanija razvila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: