Divlje svinje doplivale do Štranda i napale, potera u toku

Tri divlje svinje iz nepoznatog pravca doplivale su Dunavom u Novi Sad i stigle do gradske plaže Štrand, saznaje B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.09.2017.

13:12

Divlje svinje doplivale do Štranda i napale, potera u toku
Ilustracija, Thinkstock

Jutros oko šest sati primetio ih je radnik obezbeđenja Štranda, kada ga je jedna svinja pojurila, a on se spasao popevši se na binu, na glavnom platou, javlja dopisnica B92 iz Novog Sada Sanja Eker.

Policija je blokirala ulaz na Štrand, pa je do pre pola sata posetiocima bilo zabranjeno da ulaze, zbog opasnosti od napada "nezvanih gosiju".

Kako nezvanično saznajemo, policija i lovci blokirali su Kinesku četvrt, koja je u blizini Štranda, jer su se divlje svinje uputile ka tom delu grada.

Takođe, lovačko društvo "Neoplanta" dobilo je saglasnost pokrajinskog Sekretarijata za poljoprivredu da izađe na teren, nađe divlje svinje i preduzme odgovarajuće mere.

Policija je na terenu i brine o bezbednosti građana, saznajemo nezvanično u policiji.

Ne zna se gde su sada životinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: