Delegacija zvaničnika SAD sa Svilanovićem i Mićunovićem

Izvor: Beta

Ponedeljak, 12.01.2004.

09:09

Default images

Delegacija savetnika američkih kongresmena razgovarala je u ponedeljak sa ministrom spoljnih poslova SCG Goranom Svilanovićem i predsednikom Skupštine SCG Dragoljubom Mićunovićem o bilateralnoj i parlamentarnoj saradnji dve zemlje. Tokom razgovora sa Svilanovićem konstatovano je da se bilateralna saradnja "uspešno razvija" i da su "odnosi sa Kongresom SAD" važan aspekt saradnje, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova. Mićunović je američku delegaciju upoznao sa planovima Skupštine SCG da poboljša kvalitet rada, kao i o predstojećim aktivnostima u prilagođavanju domaćeg zakonodavstva EU, navodi se u saopštenju Skupštine SCG.

Grupa saradnika američkih kongresmena doputovala je u višednevnu posetu SCG na poziv Srpsko-američkog centra u Beogradu. Kako je agenciji Beta rečeno u centru, cilj posete je upoznavanje američkih zvaničnika sa situacijom u SCG. Kako je najavljeno, delegacija bi u četvrtak trebalo da poseti Crnu Goru, a očekuje se i da će posetiti jug Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: