Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare

Članovi Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Edin Zećirović i Zaim Redžepović na poslednjoj sednici Vlade Srbije postavljeni su za državne sekretare.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 17.07.2017.

13:03

Zukorlićevi kadrovi postavljeni za državne sekretare
Tanjug, arhiva

Zećirović je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva na čijem čelu je Zorana Mihajlović, dok će Redžepović biti u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kojim rukovodi Zoran Đorđević, objavljeno je u Službenom glasniku. Obojica su na tim mestima bila i u Vladi Aleksandra Vučića.

Iako se nije znalo da li će BDZS biti deo vlasti jer njegovi predstavnici u Skupštini Srbije - Muamer Zukorlić i Jahja Fehratović, nisu prisustvovali glasanju za izbor nove Vlade Srbije, ovim postavljenjima je ta nedoumica otklonjena.

Pored Zećirovića i Redžepovića, na poslednjoj sednici Vlade Srbije za državnog sekretara postavljen je i Meho Mahmutović iz Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, a on će tu funkciju obavljati u Ministarstvu zdravlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: