AMSS: Pojačan saobraćaj ka CG, Makedoniji i Bugarskoj

Saobraćaj u Srbiji je pojačan na putevima ka Crnoj Gori i autoputevima iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Makedoniji i Bugarskoj, navode iz AMSS.

Izvor: Beta

Nedelja, 16.07.2017.

09:42

AMSS: Pojačan saobraćaj ka CG, Makedoniji i Bugarskoj

Osim toga, iz AMSS ističu i da su moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, pojačan je saobraćaj na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Hrvatske, a na ulazu u Srbiju čeka se oko dva sata.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom zadržavanja su oko 60 minuta, dok je na ostalim graničnim prelazima pojačan saobraćaj za putnička vozila, ali se čeka oko 30 minuta.

Prema informacijama iz sektora za naplatu putarine, svi raspoloživi kanali za naplatu su u funkciji, pa se ne očekuju duža zadržavanja na naplatnim rampama.

U Beogradu, zbog brdske trke "Nagrada Rakovice 2017", koja se boduje za Šampionat Srbije, danas od 9.00 do 19.00 biće zatvorena deonica puta na Košutnjaku, od Sportskog centra Rakovica do Pionirskog grada.

Sutra će biti završeni radovi na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: