Izmene u saobraćaju zbog Vučićeve inauguracije

U petak tokom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića na pojedinim saobraćajnicama u blizini "Palate Srbija" na Novom Beogradu doći će izmena u saobraćaju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.06.2017.

12:48

Izmene u saobraćaju zbog Vučićeve inauguracije
Foto: Tanjug

U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni "Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od šest časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: