Vulin: Imaćemo dobru raspravu i stabilnu većinu

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da ne očekuje vanredne parlamentarne izbore jer će nova Vlada Srbije biti izabrana u zakonskom roku.

Izvor: Beta

Sreda, 21.06.2017.

11:02

Vulin: Imaćemo dobru raspravu i stabilnu većinu
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Vulin je za televiziju Pink rekao da ne sumnja da će u parlamentu biti "stabilne većine" koja će glasati za novu vladu na čelu sa Anom Brnabić.

"Očekujem sednicu Skupštine Srbije već u subotu i očekujem da ćemo imati dobru raspravu", rekao je Vulin.

Komentarišući najavu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića da neće glasati za izbor Ane Brnabić za premijera, Vulin je pozvao Markovića i njegovu partiju da razmisle da li žele da budu uz politiku koja je dobila najveće poverenje građana ili misle da ne treba da budu deo vladajuće koalicije.

"Ne sumnjam da će biti stabilne većine, mislim da će biti značajno više od toga, građani su glasali za to", rekao je Vulin.

On je istakao da Vladu Srbije očekuju brojni zadaci i da će svaki ministar morati da borbeno radi u svom resoru.

"Povećanje zaposlenosti, borba protiv sive ekonomije, povećanje plata i penzije to su najvažniji zadaci, ali toga nema bez stabilne vlasti. Naša vlada mora da se koncentriše na ekonomska pitanja i da se bavi životom građana", rekao je Vulin.

On je kazao da je Srbija danas bolja zemlja za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: