Vučić: Najteže mi je što nisam čvrsto stao iza Malog

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da mu je ljudski i politički najteže to što nije uspeo da zaštiti gradonačelnika Beograda Sinišu Malog.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 20.06.2017.

21:12

Vučić: Najteže mi je što nisam čvrsto stao iza Malog
Foto: Tanjug, arhiva

Vučić je u intervjuu RTS rekao i da kao neuspeh doživljava kašnjenje Kliničkog centra u Nišu.

Užasno mu je, kaže, teško palo to što Klinički centar u Nišu nije završen, da je stalno o tome pitao na sednicama vlade i da je dobijao pogrešne informacije sve dok nije formirao odbor koji se time bavio.

Ličnim, ljudskim neuspehom smatra to što nije dovoljno čvrsto stao iza Siniše Malog, za koga smatra da je najbolji gradonačelnik Beograda u poslednjih 30 godina, a koji je zapravo kolateralna šteta napada kojima je pravi cilj bio on, a ne Mali.

"Ja sam malo pokleknuo i to sebi ne mogu da oprostim", naglasio je.

"Ne vidim nijedan neuspeh Siniše Malog. Ja znam da Vi to morate da kažete da biste se dodvorili mrziteljima koji misle da je samo mržnja dovoljan argument protiv nekoga", rekao je Vučić za RTS.

Na konstataciju da je bilo i neuspeha u gradskoj vlasti Beograda, Vučić je rekao: "Recite mi da li je neuspeh što je Beograd oborio dug za jako kratak period".

Pročitajte još:

Mali: Izvinjavam se svima, niko to nije mogao da očekuje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: