Umrla devojka upucana tokom pljačke pumpe u Beogradu

Devojka (19), koja je ranjena prilikom pljačke pumpe u Beogradu u noći između četvrtka i petka, preminula je od zadobijenih povreda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2017.

20:43

Umrla devojka upucana tokom pljačke pumpe u Beogradu

Devetnaestogodišnjakinja je teško ranjena u noći između četvrtka i petka na NIS-ovoj pumpi Veliki Mokri Lug kada joj je pljačkaš pucao u glavu.

Podsetimo, u momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio na pumpi su bila dvojica radnika i jedna radnica.

Naoružani muškarac je počeo da ih gura, pištolj je opalio i devojku pogodio u glavu.

Radnica je tada sa teškim povredama glave prebačena u Urgentni centar.

U trenutku pljačke u kasi pumpe bilo je 10.000 dinara.

Kompanija NIS izrazila je duboko žaljenje zbog tragične smrti zaposlene na benzinskoj stanici „Veliki Mokri Lug“, koja je nastradala od posledica ranjavanja prilikom oružane pljačke ove benzinske stanice, saopštila je ta kompanija.

Zaposleni u kompaniji NIS saosećaju sa porodicom stradale koleginice i izražavaju najdublje saučešće. Kompanija će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici i nastaviće da pruža svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: