Radulović: Izveštaj o troškovima kampanje je dostavljen

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović kaže da je taj pokret podneo Agenciji za borbu protiv korupcije izveštaj o troškovima izborne kampanje.

Izvor: Beta

Petak, 26.05.2017.

19:24

Radulović: Izveštaj o troškovima kampanje je dostavljen
Tanjug

Radulović je za agenciju Betu rekao da je izveštaj dostavljen, ali da "ne zna kada će biti objavljen na sajtu".

Agencija za borbu protiv korupcije danas je objavila da je deset od 11 učesnika predsedničkih izbora u Srbiji blagovremeno podnelo izveštaj o troškovima izborne kampanje u elektronskoj i pisanoj formi, a da to jedino nije učinio DJB.

Radulović je na otvaranju novih kancelarija Gradskog odbora DJB u Novom Sadu kazao i da opozicija u Narodnoj skupštini još nije dobila nikakav odgovor od predsednice Maje Gojković na zajednički dopis u kome se traži poštovanje Poslovnika i zakazivanje sednice Skupštine u skladu s pravilima.

"Nismo ga ni očekivali, ali današnji bojkot sednice desio se upravo zbog dečijih, nezrelih smicalica, kojima se predsenica Skupštine bavi da bi sprečila opoziciju da uopšte ima šansu za dopunu dnevnog reda", rekao je Radulović.

On je naveo da je sednica zakazana u deset uveče za naredni dan, ali da su predstavnici opozicije čekali ispred pisarnice.

Gojković je poslnicima "u 21. veku poslala telegram", kako bi sprečila dopune dnevnog reda, rekao je Radulović.

ĐB je danas u Novom Sadu otvorio nove prostorije Gradskog odbora. Radulović je rekao da će u njoj svi članovi Pokreta, kao i pokrajinski i republički poslanici, moći da razgovaraju s građanima.

"Postajemo zreliji kao politička organizacija, uskoro će i skupština, broj ljudi raste i ova kancelarija je samo deo sarevanja cele organizacije", kazao je Radulović.

Kancelarija će biti otvorena svakog radnog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: