"Državni sekretar kupuje državnu vilu od 400.000 evra"

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić izjavio je da državni sekretar u Ministarstvu finansija Nenad Mijailović kupuje državnu vilu od 400.000 evra.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

12:21

Milojičić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je "direktan primer bahate i korumpirane vlasti Srpske napredne stranke" to što ministar finansija Dušan Vujović u parlamentu objašnjava kako je dobro što Vlada zadužuje građane za novih 60 miliona evra zbog razvojnih politika i pomoći Elektroprivredi Srbije, dok državni sekretar kupuje vilu na Dedinju.

"Kao poslanik postavljam pitanje - odakle njemu te pare za kupovinu državne vile, da li je to od smanjenih penzija građana ili plata? Dok građani žive na rubu egzistencije, dok jedva sastavljaju kraj sa krajem koruptivnim ugovorima SNS kupuju velelepne vile", naveo je Radojičić pokazujući novinarima fotografiju vile.

On je naveo da je to politika protiv koje se DS bori već 27 godina i da će nastaviti borbu protiv svih koruptivnih ljudi u svim strankama a pogotovo u SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: