Tramp: Specijalni savetnik za istragu o Rusiji deli SAD

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da imenovanje specijalnog savetnika za nadzor istrage o mešanju Rusije u izbore u SAD "deli zemlju".

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

22:54

Tramp: Specijalni savetnik za istragu o Rusiji deli SAD
Foto: GettyImages

Ministarstvo pravde SAD imenovalo je juče bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Roberta Mulera za specijalnog savetnika za istragu o povezanosti Rusije i Trampove kampanje.

Tramp je na konferenciji za novinare s kolumijskim predsednikom Huanom Manuelom Santosom rekao da poštuje "celu stvar", ali da on nemama nikakve lične veze s Rusijom i da je sve to "lov na veštice", preneo je Politiko.

"Mislim da deli zemlju. Mislim da imamo veoma podeljenu zemlju zbog toga i mnogih drugi stvari", rekao je Tramp.

Muler je bio direktora FBI od 2001. godine, a penzionisao se 2013. kada ga je na tom mestu nasledio Džejms Komi koga je Tramp smenio prošle nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: