Mrazevi ujutru, ali tokom dana bolje - hladno još koji dan

U Srbiji se u subotu u većini krajeva, a u nedelju uglavnom na jugu i jugoistoku očekuje slab jutarnji mraz, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Petak, 21.04.2017.

12:51

Mrazevi ujutru, ali tokom dana bolje - hladno još koji dan
Foto: Thinkstock

Ujutru će biti hladno, mestimično sa slabim mrazom, po kotlinama s kratkotrajnom maglom. Tokom dana se očekuje malo i umereno oblačno i toplije.

Jutarnja temperatura biće od minus četiri do dva, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

Uveče se u severnim krajevima, tokom noći i u većini krajeva očekuje naoblačenje, mestimično s kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature. Duvaće slab i umeren vetar.

U Beogradu će sutru ujutru biti hladno, sa slabim prizemnim mrazom, a tokom dana malo i umereno oblačno i toplije. Jutarnja temperatura biće oko dva, najviša dnevna oko 13 stepeni. Tokom noći se očekuje naoblačenje, s kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature. Duvaće slab i umeren vetar.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, a posle podne se na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima zemlje očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Za narednu sedmicu meteorolozi predviđaju pretežno sunčano vreme, uz postepeni porast temperature, samo će još u ponedeljak i utorak jutra biti hladna, ponegde sa slabim mrazom. Krajem sedmice se ponovo očekuje naoblačenje i osveženje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za subotu, 22. april 2017:

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih osoba. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: