Vučić: Da ja kažem da Ejdus nije strašan glumac... Ne ide

Kandidat za predsednika Aleksandar Vučić izjavio je da mu neće biti lako da pobedi sve protivkandidate na tim izborima, zakazanim za 2.april.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 13.03.2017.

23:24

Vučić: Da ja kažem da Ejdus nije strašan glumac... Ne ide
Foto: Tanjug

On je rekao da ostali predsednički kandidati pokrivaju "kompletan spektar biračkog tela u Srbiji" i im da treba "pridodati i bele listiće".

Vučić je za televizju Hepi ocenio i da neće biti lako da ih sve pobedi.

On je rekao da je čuo da su "dosovski kandidati održali zajednički izborni štab" i da im je namera da ga nerviraju tako što će pominjati njegovu porodicu po medijima."Samo vi svoj posao radite", rekao je Vučić, koji je i aktuelni premijer.

Premijer je takođe rekao da poštuje ono što su za zemlju uradile neke javne ličnosti, kao i neki vrhunski glumci koji su podržali pojedine opozicione predsedničke kandidate, ali je ukazao da se na predsedničkim izborima ne glasa i ne radi o njihovim vrhunskim karijerama.

"Da ja kažem da Predrag Ejdus nije strašan glumac... Kakav bih ja čovek bio? Ili o Dudi Ivkoviću? Šta god mislio o njegovim političkim stavovima i šta god drugi govorili, ali, on je zadužio ovu zemlju...", rekao je Vučić.

Ipak, kako kaže, ne misli da gradjani zbog takvih ličnosti treba da glasaju za nekog.

Uostalom, primetio je, svi "selebritiji" su bili protiv Trampa, ali je Tramp pobedio.

"Ljudi treba da glasaju za sebe, za svoje porodice, da razmišljaju o svojoj budućnosti, svojoj deci...Tebe volimo najviše kao glumca, ali mi biramo nekog ko će da vodi našu zemlju, ko će da brine o našim mostovima, o Bliskom istoku, o našem zemljištu, o našim farmama", istakao je Vučić.

Takođe, Vučić je naveo i da pojedini kandidati za predsednika Srbije i političari imaju "maniju da upadaju u RIK" .

Vučić je tu rekao da je lider DJB Saša Radulović upao večeras na sednicu RIK.

"Oni imaju maniju upadanja u RIK", rekao je Vučić, kao i, dodao je, "onaj junak iz Čačka...".

Prema njegovim rečima, predsednik RIK-a je upozorio Radulovića da je proglašeni predsednički kandidat i da nema pravo i ne sme tako nešto da radi, a Radulović je, kaže, zapitao zašto ne bi smeo da bude tu.

Vučić je dodao da zbog takvog ponašanja i misli da pretnje o banderama i slične nisu prazne.

"Zamislite da ja odem na sednicu RIK...Razumete li o čemu se tu radi", naveo je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: