Preletačević predao potpise uz trube: Suze mi pošle VIDEO

Lider pokreta "Sarmu probao nisi" Ljubiša Preletačević Beli stigao je u Beograd u beloj limuzini i predao je potpise za kandidaturu za predsednika Srbije

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 12.03.2017.

21:50

Preletačević predao potpise uz trube: Suze mi pošle VIDEO
Screenshot

Uz trubače i podršku, Beli sa svojim saradnicima uneo je beli kovčeg s potpisima u Republičku izbornu komisiju. Ceo događaj je prenošen uživo na njegovoj Fejsbuk stranici, a prenos je pratilo više desetine hiljada ljudi.

Grupa građana "Beli - Samo jako" predala je 12.700 potpisa.

Nakon predaje potpisa Beli je rekao da je ovo divan dan za našu zemlju, dodavši da je bilo teško prikupiti potrebne potpise, dodavši da "su mu suze pošle".

"Ovo je trenutak kada se Srbija probudila. Treba da sačekamo da vidimo da li smo prikupili dovoljno potpisa i nadam se da smo prošli, te da ćemo mene kandidovati", kazao je on.

Kazao je da je bilo teško bez dinara sve to uraditi, ali da su mu ljudi pomagali, te da je na kraju došao u limuzini u RIK, uz povorku iz Mladenovca.

"Ovo je divan trenutak za mene i sve vas, ovo je jedna velika pobeda za celu Srbiju", poručio je Beli koji je rekao da čeka odgovor RIK-a i da se nada pobedi u prvom krugu izbora.

Preletačević je u subotu uveče na Tviteru objavio da je sakupio dovoljno potpisa za kandidaturu za predsednika Srbije.

On je ranije u subotu napisao: Moramo pobediti i notare i Micu Ubicu i FT1P".

Mladenovački izborni fenomen, koji je osvojio čak 20 odsto glasova na lokalu, rekao je nedavno za B92 da je ubeđen da će skupiti potpise za predsedničku trku.

Svoju kandidaturu Beli objašnjava rečima - ozbiljno zezanje. Ceo intervju sa Preletačevićem pročitajte - OVDE.

Rok za prijave za učešće na izborima ističe u nedelju u ponoć.

RIK je do sada proglasio kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića,.Saše Radulovića i Aleksandra Popovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: