Vučić: Ne dam im da sruše Srbiju

Imamo zajednički cilj, hoćemo jaču, bolju, snažnu i uspešniju Srbiji, hoćemo takvu Srbiju da stvorimo i hoćemo zajednički da se izborimo za nju.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 02.03.2017.

18:23

Vučić: Ne dam im da sruše Srbiju
Foto: Tanjug

To je poručio iz Vranja predsednik SNS i zajednički kandidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić.

On se zahvalio svima koji su se okupili na njegovom prvom mitingu u predsedničkoj kampanji, kako bi liderima svih stranaka pokazali da su u vladajućoj koaliciji nešto naučili, da su se promenili i da kod njih nema sujete, već samo zajedničkog cilja - jače, bolje i uspešnije Srbije.

Biću kandidat svih ljudi koji nisu samo u našoj stranci i strankama naših koalcionih partnera", rekao je Vučić i dodao:

"To je potrebno, jer su danas, i pre nego što su izbori raspisani, a prećutkivali smo sve uvrede i klevete, viku i galamu koju su pravili oni koji su učestvovali u najvećoj pljački našeg naroda, danas pokazali šta žele, ujedinli se oko sopstvenih neistina i laži, i prete nasiljem i destabilizacijom Srbije, da u Srbiji prave Makedoniju, Ukrajinu, ili ne znam već šta", rekao je Vučić.

Njegov odgovor svima je, kaže, da ih se nije uplašio, i da im ne da da sruše Srbiju, da ovde bude mrak.

Potpredsednica SNS Marija Obradović poručila je okupljenima da će ovo biti pobednička kampanja i da se izbori moraju završiti prvim krugom.

"Ovo će biti teški izbori, ovi su izbori laki samo za one koji gube, a mi nismo ti", rekla je Obradovićeva i istakla da je potrebna pobeda u prvom krugu da bi se još brže, jače, bolje, što je i jedan od slogana, nastavilo dalje.

Ona je kazala da je ne brinu rezultati ekonomskih reformi, budući da su otvorena nova radna mesta, obnovljene bolnice, škole, fabrike, ali je, kaže, brine drskost i bezobzirnost dosovskih kandidata koji nemaju program.

"Imaju jedan jedini program i ideju, već šest meseci je slušate - srušiti Vučića, mržnja prema Vučiću. To ne donosi dobro Srbiji, ona mora da ide napred, uz slogu, jedinstvo i ozbiljnost", rekla je Obradovićeva.

Mitingu prisustvuju lider SPS Ivica Dačić i vođe drugih stranaka koje čine vladajuću koaliciju, kao i najviši funkcioneri Srpske napredne stranke.

Miting u punoj hali u Vranju počeo je himnom "Bože pravde", a prisutni su nosili stranačke zastave i obeležja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: