Razgovor Vučić-Nikolić pred GO SNS ili ipak ne?

Zvaničnih i jasnih informacija o tome šta se zbiva pred GO SNS nema, ali za B92 iz kabineta premijera kažu da kontakta Vučić-Nikolić u prethodnih 48h nije bilo.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

16:25

Razgovor Vučić-Nikolić pred GO SNS ili ipak ne?
Foto: Tanjug

Na drugoj strani, iz Nikolićevog okruženja za B92 kažu da telefonskog razgovora jeste bilo, kao i "pomirljivog tona", a da će se više znati nakon sednice GO SNS.

I dok visoki funkcioneri SNS, ali i njihove kolege iz drugih stranaka vladajuće koalicije, redom osuđuju najavljenu kandidaturu Tomislava Nikolića, pojedini izvori tvrde da razgovora bivšeg i sadašnjeg lidera SNS ipak ima.

Poruka većine naprednjaka je da "Vučić nema nameru da trguje", dok je ministar Nebojša Stefanović u četvrtak rekao za TV Prva da je Nikoliću već data "korektna ponuda".

Istovremeno, "Kurir" navodi i izjavu u kojoj navodne razgovore potvrđuje sam Nikolić.

Na pokušaj B92 da sazna da li zaista postoji komunikacija na između Vučića i Nikolića, iz kabineta premijera dobili smo odričan odgovor. Do istih saznanja prethodne večeri je došla i agencija Tanjug.

Ipak, na drugoj strani je odgovor bio pozitivan.

Što se "javnog" tiče, Nikolić je novinarima danas rekao da "još malo sačekaju na izjavu", dok je Vučić rekao da ne želi da komentariše dnevnopolitička pitanja i da neće da se bavi "tračevima i poluistinama".

Takođe, rekao je da će se od njega čuti samo "dobre i pristojne reči o predsedniku, šta god on i bilo kad uradio".

Sednica Glavnog odbora SNS održaće se u 17:30 u Sava centru, kada bi trebalo da bude potvrđena Vučićeva kandidatura, a kako saznaje B92, sam predsednik stranke neće prisustvovati prvom delu sednice, kada se o tome bude govorilo.

Ipak, njegove izjave se očekuju nakon sednice GO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: