Ko je bio meta sačekuše u Novom Sadu?

Novosadska policija sumnja da meta napadača nije bio ranjeni Niko Uskoković zvani Skole, nego njegov šurak Goran Kovačević zvani Goranac, piše 021.rs.

Izvor: B92

Sreda, 25.01.2017.

16:32

Ko je bio meta sačekuše u Novom Sadu?
Tanjug

Ono što navodi na ovaj zaključak je ne samo to što je Uskoković vozio Kovačevičev džip, već i to što se Uskoković pre samo desetak dana vratio u Novi Sad iz Holandije, gde je boravio nakon odležanih sedam godina u zatvoru zbog proizvodnje skanka, tako da teško da je mogao u ovih nekoliko dana da se toliko nekome zameri da mu se organizuje sačekuša.

Mada su se pojavile i informacije da su u trenutku pucnjave Uskoković i Kovačević bili zajedno u džipu, iz policije to do sada nije potvrđeno.

Od izvora u policiji se može čuti i da se ispituje povezanost ove pucnjave sa ubistvom Teodore Kaćanski (30) u novembru prošle godine na Telepu, a koja je najverovatnije bila slučajna žrtva u sačekuši. Naime, ona je bila devojka Nenada Stevića (38) koji je prema policijskim podacima u vezi sa grupom oko Kovačevića.

Policija do danas nije utvrdila ko je upucao Teodoru Kaćanski kada je izlazila iz Stevićevog džipa.

U istrazi oko ranjavanja Uskokovića policija je obavila neka saslušanja, ali još niko nije uhapšen.

Uskoković je u zatvoru bio kao deo grupe koja je radila za Kovačevića i svi su svojevremeno priznali da su proizvodili i prodavali skank i tada im je oduzeta sva imovina.

Podsetimo da su nakon jučerašnje pucnjave ispred škole OŠ "Đura Daničić" gradonačelnik Miloš Vučević i ministar policije Nebojša Stefanović zatražili hitno pronalaženje počinilaca, pri čemu je ministar zapretio smenama u kriminalističkoj policiji ako ne bude rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: