Vučić: Verujem Lončaru, operisao je Spasojevićevog oca

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je pitao ministra Zlatibora Lončara za fotografiju na kojoj je “s jednim kriminalcem, a koja je nastala pre više godina“.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.01.2017.

13:52

Vučić: Verujem Lončaru, operisao je Spasojevićevog oca
Tanjug

Vučić je naveo da mu je Lončar rekao da je nastala nakon operacije oca tog čoveka, te da nema veze ni sa kakvim kriminalom.

Premijer je poručio i da će, ukoliko se pokaže da je ministar učestvovao u bilo kakvim kriminalnim radnjama, biti odmah smenjen i, naravno, procesuiran.

Upitan da prokomentariše da li je video sliku koju je pre nekoliko dana pokazao lider Nove Srbije Velimir Ilić, a na kojoj je Lončar s Dušanom Spasojevićem, premijer je rekao da je video i da je Lončara pitao o čemu se radi.

Kako je naveo, ministar mu je objasnio da je reč o slici nastaloj posle operacije Spasojevićevog oca i da su ga potom pozvali u obližnji kafić da mu zahvale.

Premijer je rekao da veruje Lončaru, da smatra da je nešto bilo u vezi s kriminalom da se ne bi ni slikao, ali je dodao da, ukoliko se pokaže da je ministar učestvovao u bilo kakvim kriminalnim radnjama, da će istog trenutka biti smenjen i naravno procesuiran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: