Marijan Rističević predao predsedničku kandidaturu

Izvor: B92

Sreda, 15.10.2003.

12:29

Default images

Predsednički kandidat Narodne seljačke stranke Marijan Rističević u sredu je predao Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu za predsednika Srbije s potpisima oko 10.500 građana. Rističević je pred Skupštinu Srbije, gde je sedište RIK, došao vozeći traktor, a u njegovoj pratnji bile su i devojke obučene u srpsku narodnu nošnju. On je rekao da na izbore izlazi kako bi pomogao obnovu Srbije i njeno ekonomsko unapređenje. Prema njegovim rečima, u Srbiji je najvažnije razviti poljoprivredu i prehrambenu industriju. On je najavio da će se boriti za povoljne kredite, subvencije poljoprivrednicima i zaštitu od preteranog uvoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: