Upao u bunar i tu ostao dva i po dana na -20 stepeni VIDEO

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak na Badnje veče pronađen je u nedelju 08. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2017.

18:02

Upao u bunar i tu ostao dva i po dana na -20 stepeni VIDEO

Kako je javila televizija SAT, njega je promrzlog u bunaru dubokom oko pet metara pronašao komšija, posle dva i po dana koje je proveo tu na -20 stepeni Celzijusovih bez hrane i vode.

Milić je izašao iz kuće u petak ujutru, nije se vratio do kasnih sati, posle čega je njegov nestanak prijavljen policiji.

U nedelju je komšija Goran Marković naišao na torbu sa hranom pored bunara i čuo vapaje Milića, alarmirao je policiju, a potom su ga vatrogasci izvukli na sigurno.

U požarevačkoj bolnici je konstatovano da Milić ima hipotermiju, a po izvlačenju iz bunara se žalio na bol u stomaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: