Niška policija: Pošta i banke da tolerišu penzionere

Načelnik PU u Nišu Ninoslav Mitić rekao je da će razgovarati sa direktorom Pošte i predastavnicima banaka da budu "tolerantni" prema prenzionerima.

Izvor: B92

Subota, 31.12.2016.

17:47

Niška policija: Pošta i banke da tolerišu penzionere
Thinkstock

“Tolerancija” se sastoji u tome i da penzionerima "u narednih mesec, dva" prihvataju stare lične karte kako bi mogli da podižu penzije.

On je rekao za Betu da se među građanima koji još nisu zamenili stare lične karte nalaze uglavnom penzioneri, stara i iznemogla lica.

Mitić je kazao da se zamena starih ličnih karata prema zakonu završava sutra, 31. decembra, ali da će policijske uprave i nakon toga nastaviti sa primanjem zahteva za izdavanje biometrijskih ličnih karata.

U Nišu ovih dana vladaju velike gužve za zamenu ličnih dokumenata uprkos što su šalteri Policijske uprave otvoreni i vikendom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: