"Odbornici napuštaju DS, ostaju uz Bastaća"

Odbornici sa liste DS na Starom gradu pružaju podršku predsedniku te gradske opštine Marku Bastaću, koji je nedavno napustio demokrate.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.12.2016.

17:45

Foto: Facebook

To se navodi u njihovom saopštenju koje je medijima prosledio Bastać.

Oni su poručili da neće popustiti pod pritiscima i da će borbu za svoje ciljeve nastaviti izvan DS-a.

"Imajući u vidu aktuelne stavove Demokratske stranke, to za nas znači da političku borbu za naše ciljeve nastavljamo van ove organizacije", navodi se u saopštenju.

Poručuju da su im građani važniji od interesa lidera bilo koje političke stranke, kao i da su otporni na sve pritiske nezavisno od toga sa koje strane dolaze.

"U skladu s tim, nastavljamo da podržavamo ideje koje smo definisali zajedno sa Markom Bastaćem, kao i ljude koji već godinama rade u najboljem interesu naše opštine", kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: